WEB INTERACTICA / RESOLUCIÓ D’INCIDÈNCIES

WEB INTERACTICA / RESOLUCIÓ D’INCIDÈNCIES

Descobreix el nostre sistema per a conèixer l’estat dels nostres enviaments

Disposem de totes les eines necessàries per a ajudar-te a localitzar els teus enviaments:

Els lliuraments en particulars, les vendes per internet i especialment l’e-commerce, ha provocat increments molt importants en el transport urgent, la forma més eficient de gestionar aquests increments és amb la millor tecnologia, per aquesta raó des de la nostra xarxa hem dissenyat una web interactiva que permet interlocutar amb el missatger per a realitzar el lliurament amb èxit.

Des d’aquesta web podem conèixer l’estat de la nostra expedició i les incidències en el transport si n’hi ha hagut, així com les dades de qui ha recepcionat la nostra expedició. En cas d’incidència podrà donar directrius per a recollir en la nostra agència, derivar a un punt de conveniència, detallar un lliurament alternatiu o concretar un horari de lliurament que ens permeti ser els més eficients, així com aconseguir la satisfacció del destinatari.

Tota la informació facilitada pel destinatari es transmet i rep en línia els nostres missatgers en l’APP o PDA, per a poder reaccionar immediatament a les instruccions dels destinataris.

Contacta’ns per a més informació

    Comments are closed.